Скочи на садржај

Лето са културом

Поштовани суграђани, позивамо Вас да од 8. до 18. августа присуствујете различитим забавним и уметничким програмима које смо припремили: музичко-поетско вече, мини концерт, вече модерног звука, маскенбал, биоскоп на отвореном, књижевно вече. Сви ће бити изведени испред Дома културе у Книћу.

  • Уторак, 8.август од 20 часова, испред Дома културе у Книћу САША ПИЛИПОВИЋ И ПРИЈАТЕЉИ Вече поезије и музике. У програму учествују и Александар Јеленић и наша Мина Бачаревић.

 

  • Среда, 9. август од 17 часова, испред Дома културе у Книћу НИКОЛА ЖИВАНОВИЋ И ПРИЈАТЕЉИ Музика према сензибилитету и у извођењу нашег Николе Џерија и пријатеља. Летње поподне проткано различитим звуцима и оплемењујућом енергијом.

  • Четвртак, 10.август, испред Дома културе у Книћу БИОСКОП НА ОТВОРЕНОМ. 20.00-СУПЕР МАРИО 22.00-НЕМОГУЋА МИСИЈА 7 Пројекције су бесплатне.

 

Драги малишани, будите сви у петак, 11.августа у 18.30 часова испред Дома културе у Книћу, маскирани и насмејани! Дођите да певате, играте и представите се омиљеном маском. Маскенбал почиње у 19 часова, а требало би да се пријавите пола сата раније.

https://www.facebook.com/turistickaorganizacija.knic/videos/632994588610843